Предадох те, поне така си мислeх,
и хиляди сълзи излях,
пред теб лъжи измислих,
за да скрия този мой грях.
Предадох те, а бях ти обещал,
че няма как да го направя,
сега те гледам с жал,
опитвайки се да забравя.
Предадох те, поне така го чувствах,
а бях ти казал:"Никога няма да те предам",
докато не почувствах,
че себе си предадох сам!
© Радо Мотърников Все права защищены