Как искам
да те видя на вратата си.
Разкаян.
Плачещ.
Милостив.
Да ме подхванеш
със ръката си
и да не ме изпускаш,
докато си жив.
Да се отпусна във прегръдките ти
и като мъничко дете
да се предам на любовта ти.
Не може нищо да ме спре!
© Силвия Андреева Все права защищены
Чувствата са голяма работа!!!