Jul 9, 2011, 6:42 PM  

Предавам се... 

  Poetry » Love
930 0 9

Как искам

да те видя на вратата си.

 

Разкаян.

Плачещ.

Милостив.

 

Да ме подхванеш

със ръката си

и да не ме изпускаш,

докато си жив.

 

Да се отпусна във прегръдките ти

и като мъничко дете

да се предам на любовта ти.

 

Не може нищо да ме спре!

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??