9.07.2011 г., 18:42 ч.  

Предавам се... 

  Поезия » Любовна
928 0 9

Как искам

да те видя на вратата си.

 

Разкаян.

Плачещ.

Милостив.

 

Да ме подхванеш

със ръката си

и да не ме изпускаш,

докато си жив.

 

Да се отпусна във прегръдките ти

и като мъничко дете

да се предам на любовта ти.

 

Не може нищо да ме спре!

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??