7 дек. 2008 г., 00:19

Предчувствие за зима 

  Поэзия » Любовная
701 0 7
 

И ето, това е истинското.

Толкова те обичам,

че дори не смея да се погледна.

А зимата е дълга

   и скована от лед.

Толкова те обичам,

дори  когато прегръщаш

   Нея...         

 Толкова те обичам,

дори когато тя пише стихове

   за теб.

Ще притворя очи.

Студена съм,

                           нали...

Толкова те обичам.

Предчувствие за далечност

и снежинки от друга зима.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??