27 апр. 2011 г., 22:46

Преглъщай ти тъгата ми 

  Поэзия » Другая
516 0 2

искам да ме вземеш далече със теб

където ще е безопасно да летим

досега животът ми

не беше лек

но ние всички върху тънък лед стоим

вземи ме с теб

където и да тръгваш

умът ми е като обрасли в тръни спомени

мечтите ми цъфтят и страсти бълват

усмивките ни са магии бели сторени

а ти дали не си

нечиста действителност

като че ли си демон

криещ се в главата ми

и илюзия на мойта умозрителност

поискала да доближи до мен ръката си

не си не

стига с тези мои главоволия

ние хора сме

човекът е просторен

докрай обречен е на слепи своеволия

познавал любовта

от четвърт спомен

 

и дали нашето желание е истинско

дали и то не е бял шум в сърцата ни

и казваме си смели че

не ни е писано

но ако е

ПРЕГЛЪЩАЙ ТИ ТЪГАТА МИ

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??