7 авг. 2021 г., 17:22

Прегърната от вятъра 

  Поэзия » Любовная, Другая
508 5 16

Прегърнах вятъра след теб останал.

Рисувах чайки в дъждовното небе.

А капките, стъклото ми омаяли,

са морз почукващ по самотното сърце.

Сега лудувам с него. С вятъра.

В греховен танц, под пълната луна.  

От стъпките ти, в пясъка останали,

долавям тишината на брега….

Обикнах вятъра. Той ми е любовник.

Завърта ме. Прегръдката е ледена.

И милва ме със клоните оголени

на зимна песен и сълза последна.

© Все права защищены

Избрах те за любим...
Защото...те обичам!
Защото...
ти винаги със мен си мил...
Защото...можеш безпроблемно, ...
  305 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??