Aug 7, 2021, 5:22 PM

Прегърната от вятъра 

  Poetry » Love, Other
507 5 16

Прегърнах вятъра след теб останал.

Рисувах чайки в дъждовното небе.

А капките, стъклото ми омаяли,

са морз почукващ по самотното сърце.

Сега лудувам с него. С вятъра.

В греховен танц, под пълната луна.  

От стъпките ти, в пясъка останали,

долавям тишината на брега….

Обикнах вятъра. Той ми е любовник.

Завърта ме. Прегръдката е ледена.

И милва ме със клоните оголени

на зимна песен и сълза последна.

© All rights reserved.

Избрах те за любим...
Защото...те обичам!
Защото...
ти винаги със мен си мил...
Защото...можеш безпроблемно, ...
  305 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??