25 мая 2007 г., 07:28

Прекланям се 

  Поэзия
1165 0 6

Прекланям се пред твоята душа,

изплетена от толкоз болка,

в която ти с детска доброта

си вплел в едно любов и красота.


Прекланям се пред твоята романтика,

извикана от невинната смиреност,

родена от спонтанната чувственост

на твоята пленяваща необикновеност.


Прекланям се пред твоето желание

да разменяш светлина срещу страдание,

да обичаш без условия и без прегради,

да искаш обич от душата ми, а не земните наслади.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??