14 июн. 2007 г., 11:29

Прекопирах в душата си слънцето 

  Поэзия
771 0 19
Звънко синьо накапах в очите си,
прекопирах в душата си слънцето -
да изгрея, напук на сълзите
и на всяко фалшиво завръщане.

Бели гълъби кацат в ръцете ми,
носят вест, прегоряла от жажда -
пролетта е изтекла в нозете,
но пред изгрева лято се ражда...

© Йорданка Гецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??