Jun 14, 2007, 11:29 AM

Прекопирах в душата си слънцето 

  Poetry
772 0 19
Звънко синьо накапах в очите си,
прекопирах в душата си слънцето -
да изгрея, напук на сълзите
и на всяко фалшиво завръщане.

Бели гълъби кацат в ръцете ми,
носят вест, прегоряла от жажда -
пролетта е изтекла в нозете,
но пред изгрева лято се ражда...

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??