2 февр. 2018 г., 16:22

Прекрасно утро 

  Поэзия » Другая
976 3 19

Прекрасно утро е, събуждам се зомбирана,
луната пълна силите изпила,
и мисля: - Утро е и време за умиране,
очите си отваряйки насила.

Прекрасно утро е, усмихва ми се кучето,
едно врабче бърбори ли бърбори.
А котката си мисли: - Ще си го получи то!
Лениво симулирайки умора.

Прекрасно утро е и вятърът целува ме,
и
паяче ми  обещава вечност.
Не ми оставя и минутка за умуване,
животните ме учат на човечност.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??