не е сбогуване
когато
съм затихнала
по струните на пясъка
нотирана
в следа
когато търси
в стъпките
спасение
една безкрайна
синева…
и пръстите…
на лятото
изнизани са
в порива
творят носталгия
и парят
в есента
по пясъка
в беззвучно
петолиние
и в нота „до”
звучи денят…
© Бехрин Все права защищены
... и на мен не ми се тръгва от мен...
Благодаря Ви!