Sep 8, 2009, 4:11 PM

Прелюд в "До"... 

  Poetry
739 0 10

                                                                                      "До"...

 

не е сбогуване

когато

съм затихнала

 

по струните на пясъка

нотирана  

в следа

 

когато търси

в стъпките

спасение

 

една безкрайна

синева…

 

и пръстите…

 

на лятото

изнизани са

в порива

 

творят носталгия

и парят

в есента

 

по пясъка

в беззвучно

петолиние

 

и в нота „до”

звучи денят…

 

                                             ... Прелюд в До мажор...

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??