* * *
Небето премълчава.
Облаци.
Пътеки от следи
очите ми чертаят.
Към мен обратно
връща се безкраят -
пак от мен да тръгне.
Белота.
Птичка
в студа.
Трохичка,
топла ръка.
Свобода.
Полет от щастие.
Бяло небе -
премълчало тъгата...
© Албена Стефанова Все права защищены