Mar 12, 2010, 9:01 PM

Премълчана тъга 

  Poetry » Other
480 0 6

*  *  *

 

Небето премълчава.

 

Облаци.

 

Пътеки от следи

очите ми чертаят.

Към мен обратно

връща се безкраят -

пак от мен да тръгне.

 

Белота.

 

Птичка

в студа.

Трохичка,

топла ръка.

 

Свобода.

 

Полет от щастие.

 

Бяло небе -

премълчало тъгата...

 

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??