20 июн. 2013 г., 17:52

Препоръчано писмо 

  Поэзия » Любовная
679 0 1

Прибира вятърът нашарените ветрила.

За кратко се усмихва и скрива се

дълбоко в пещерите.

Прокарва лък по мачтите крайбрежната тъга.

Настъпва тишина и скука…

Изпращам ти ги „до поискване”…



© Красимир Чернев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??