20.06.2013 г., 17:52 ч.

Препоръчано писмо 

  Поезия » Любовна
632 0 0

Прибира вятърът нашарените ветрила.

За кратко се усмихва и скрива се

дълбоко в пещерите.

Прокарва лък по мачтите крайбрежната тъга.

Настъпва тишина и скука…

Изпращам ти ги „до поискване”…



© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??