Не, не обвинявам никой, не ругая,
дори и тези, които подло лъжат и крадат.
В пътя си отново да ги срещам не желая,
знам, че ще им дойде и на тях часът.
Когато ще замръкнат в друго време,
където непознати хора ще ги приютят,
за да се припознаят, чрез усмивката на бебе,
пред която враговете стари отново ще се помирят.
© Росица Димова Все права защищены