Nov 7, 2012, 11:03 PM

Прераждане 

  Poetry » Other
428 0 0

Не, не обвинявам никой, не ругая,

дори и тези, които подло лъжат  и крадат.

В пътя си отново да ги срещам не желая,

знам, че ще им дойде и на тях часът.

 

Когато ще замръкнат в друго време,

където непознати хора ще ги приютят,

за да се припознаят, чрез усмивката на бебе,

пред която враговете стари отново ще се помирят.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??