10 янв. 2010 г., 11:00

Превземаш ме 

  Поэзия » Любовная
1038 0 1

Гледам снимката ти и си мисля как ме превземаш,
как ме караш да се усмихвам...
Спомням си прекрасните ни мигове,
скрити дълбоко в сърцето...

Снимката, очите ти, говорят ми с поглед...
И аз знам, че имам човек до себе си,
опора, на която да разчитам...
Идваш в деня ми,
появяваш се в съня ми...
И всичко грейва като изгрева,
само защото ти си тук,
тук до мен...

© Диляна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??