25 авг. 2011 г., 20:32

През моите очи 

  Поэзия » Любовная
725 0 3
Очите ти са нежно докосване,
а устните- звездна целувка!
Лицето ти усмивка е слънчева,
ръцете ти - светещи ласки!
Косите ти - бриз морски полъхнал,
а пък гласът ти - омайваща песен!
Тялото ти е Любов, в огън стаена!
Душата ти - птица във полет!
Духът ти е Светлина Неродена!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??