Aug 25, 2011, 8:32 PM

През моите очи 

  Poetry » Love
664 0 3
Очите ти са нежно докосване,
а устните- звездна целувка!
Лицето ти усмивка е слънчева,
ръцете ти - светещи ласки!
Косите ти - бриз морски полъхнал,
а пък гласът ти - омайваща песен!
Тялото ти е Любов, в огън стаена!
Душата ти - птица във полет!
Духът ти е Светлина Неродена!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??