25.08.2011 г., 20:32 ч.

През моите очи 

  Поезия » Любовна
665 0 3
Очите ти са нежно докосване,
а устните- звездна целувка!
Лицето ти усмивка е слънчева,
ръцете ти - светещи ласки!
Косите ти - бриз морски полъхнал,
а пък гласът ти - омайваща песен!
Тялото ти е Любов, в огън стаена!
Душата ти - птица във полет!
Духът ти е Светлина Неродена!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??