31 янв. 2013 г., 13:12

Презареждане 

  Поэзия » Другая
476 0 0

Жлъч и смях се догониха в мен,

от любов изтрезнях, но съвсем.

Път красив под сияйна дъга -

луна и стих - един заклет тандем.

 

Спомен жив за дете и море,

смях щастлив и сияйно небе.

Ти си тук, моя малка мечта,

а без теб сякаш друг бе света.

 

Коленичи гордостта ми във мен,

песни птичи ни припяват рефрен.

Свят различен - романтичен, суров,

нелогичен - свят изпълнен с любов.


С. Кръстева

© Силвия Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??