Тъмно е, сиво и пусто,
когато скоро не съм те видяла.
Мрачно и тъжно се чувствам,
а летя, след като близо до теб съм стояла.
Скоро пак при теб ще се намирам,
пак след това ще съм щастлива.
Желанието ще ме провокира,
но ще бъда тиха - няма да съм дива.
Кротко ще прехапвам устни,
тихичко ще дишам.
И ще те гледам вкусно,
докато не си отида.
© Силвия Все права защищены