20.02.2011 г., 0:13 ч.

При теб 

  Поезия » Любовна
601 0 3

Тъмно е, сиво и пусто,
когато скоро не съм те видяла.
Мрачно и тъжно се чувствам,

а летя, след като близо до теб съм стояла.

Скоро пак при теб ще се намирам,

пак след това ще съм щастлива.
Желанието ще ме провокира,

но ще бъда тиха - няма да съм дива.

 

Кротко ще прехапвам устни,

тихичко ще дишам.

И ще те гледам вкусно,

докато не си отида.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??