5 июл. 2007 г., 21:21

Принцеса 

  Поэзия
795 0 1

Принцеса бях тогава,
когата тате даваше пари,
но помни, аз разбрах какъв човек си ти,
но и теб ще те боли...



Принцеса твоя бях аз,
но забрави ли
колко много ти ме  нарани?!?



Стига в мен се врича,
нежни думи ми изрича.
Спри, престани, не ме лъжи,
но спокойно чудя се, дали ще плачеш и ти !?!?

© Буба Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??