9 апр. 2017 г., 10:25  

Приседни до мен 

  Поэзия » Любовная
601 3 0

                        В заник тих

                        на лятна нощ,

                        до мен ти приседни.

 

                        В този свят

                        на скръб, тъги

                        душата ми стоплѝ.

 

                        Недей ми казва,

                        аз го знам,

                        сърцето ти мълви.

 

                        Че, кой обича,

                        без искри

                        огрява и горѝ!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??