Apr 9, 2017, 10:25 AM  

Приседни до мен 

  Poetry » Love
603 3 0

                        В заник тих

                        на лятна нощ,

                        до мен ти приседни.

 

                        В този свят

                        на скръб, тъги

                        душата ми стоплѝ.

 

                        Недей ми казва,

                        аз го знам,

                        сърцето ти мълви.

 

                        Че, кой обича,

                        без искри

                        огрява и горѝ!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??