9.04.2017 г., 10:25 ч.  

Приседни до мен 

  Поезия » Любовна
602 3 0

                        В заник тих

                        на лятна нощ,

                        до мен ти приседни.

 

                        В този свят

                        на скръб, тъги

                        душата ми стоплѝ.

 

                        Недей ми казва,

                        аз го знам,

                        сърцето ти мълви.

 

                        Че, кой обича,

                        без искри

                        огрява и горѝ!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??