29 мар. 2011 г., 20:53

Присъда 

  Поэзия » Любовная
525 0 5

Сама себе си осъдих

до смърт да те обичам.

Да стъпча гордостта си

и все след теб да тичам.

 

Проклех се да те чакам

с очи за други слепи.

Напразно да копнея

за устните ни слети.

 

Обрекох се сама

да бъда жива рана.

Да търся любовта ти,

а нея да я няма.

 

Наказах си душата

до смърт да те обича.

Да бъда нежелана,

но пак след теб да тичам.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??