9 июл. 2011 г., 13:07

Присъствие 

  Поэзия » Любовная
648 0 5

Как да откъсна душата си

нежно милувана

от твоите пръсти

как да ослепя очите си

насочени към твоето

милостиво присъствие

как да угася мислите

вечно летящи по пътя Ти

къде да скрия копнежа

и сърцето къде да убия

ръцете как да отрежа

жадно протягани в твоя посока

превърната в ярка звездица

как да не видя твоята болка

живота си как да измия

от гласа Ти след близко общуване

станала съм слово-частица

на твоето съществуване.

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??