25 мая 2007 г., 12:54

ПРИВЕЧЕР 

  Поэзия
609 0 6
 

***


И пак замята здрачът призрачен воал,

припламват станиолите

на цветните реклами...

От залеза струи безвремие и жал

към купола на нощната камбана...


Изтича в светлини кървящият ми ден.

Шосето - посребрено огледало...  


И ситния  дъждец  барабани, смирен,

по каменния хлад

на голата реалност...

© Забраван Забраванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??