16 нояб. 2006 г., 22:42

приятел 

  Поэзия
733 0 1
Като кактус без бодли,
като мъка без сълзи,
като песен без мелодия,
като Бетховен без симфония.
Така се чувствам
и душата си изпускам.
Споменът ще остане в мен
и до сетния ми ден.
Приятелството е моето богатство ,
а ти искаш да си тръгнеш от сърцето ми - това е бягство!
Обичам те, сладурче мое,
обичай ме и ти, и не казвай сбогом.
Може да не се видим вече,
но ти обичта ми не можеш я отрече.
Приятел завинаги ще си за мен
и ще те обичам, дори да не си до мен.

© Гери П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??