25 дек. 2015 г., 16:54

Приятелка 

  Поэзия » Другая
946 1 5



На Татяна



От години дълги познаваме се с нея,

Но разстоянието пусто все ни дели.

Очите й видя ли – благоговея,

И понеделниците стават празнични дни.

 

Не помня веднъж да не е била

Моя радост и утеха в празни дни.

Ти, Моя приятелска ръка,

И любов...за каменни души.

 

С усмивка грейнала, красива,

И с пет кратки, но смислени слова.

Такава си – даже мъничко ранима,

И си приличаме по всичкото това!

 

Приятелко, достойна и добра,

Далеч си, но не и за сърцето!

И през километри проклети пак избра,

Сълзите ми да триеш от лицето.

 

И тук е редно да Благодаря –

За твойта прямота и честност.

Стих един да ти посветя :

„Ти си тук...и си реалност!“.

 

За всички Коледи пожелавам си едно –

Да прекарам с теб поне едничка!

Че щом си тук във добро и зло,

Щастлива съм, Моя Светлиничка!


 

Посветено на Татяна Йорданова - момичето с голямото сърце и чистата душа! Благодарността ми е безкрайна...Обичам те, приятелко!

 

Нека Коледата отвори сърцата ни за повече доброта! Весели празници на всички! :)


18.12.2015г.

 

 

 

 

© l.panterrra Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодарности, Митко, за думите!
  • Много искрено , направи ми впечатление и начина на поднасяне на подаръка,на стихотворението . Много много топло , пример за истинско приятелство
  • Поздравления и аплодисменти от мен!!!
  • Благодаря ви! Весели празници и на вас! Бъдете благословени!
  • Хубаво е, че все още има такива честни и добри създания. Поздрави Зори и весели празници!
Предложения
: ??:??