Приятелството,не е предателство!
Не заменка на чувства...то е разбиране,
подкрепа,съчувствие ,дела пълни с разбиране.
И дори да сбъркаме да бъдем отново обичани.
Неразбрани от много...но подкрепени от тях
от чест изковани с любов и сърца!
Немили ,недраги...самотни души
сближили ,човечност за общи мечти!
© Ангел Все права защищены