Sep 9, 2019, 7:47 AM

Приятелство 

  Poetry
364 1 2

Приятелството,не е предателство!

Не заменка на чувства...то е разбиране,

подкрепа,съчувствие ,дела пълни с разбиране.

И дори да сбъркаме да бъдем отново обичани.

 

Неразбрани от много...но подкрепени от тях

от чест изковани с любов и сърца!

Немили ,недраги...самотни души 

сближили ,човечност за общи мечти!

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвам се че си го почувствал,Приятелю!!!За ,Приятелството!!!
  • Истината си казал,Ангеле!Това е приятелството!
Random works
: ??:??