Приятелко мила,
приятелко добра,
за да си помагаме
ние сме родени.
Горчиви сълзи
по-силни правят ни дори.
Ръка за ръка ще крачим ние.
Ти през ада преминаваш,
но знай, аз ще ти подам ръка,
каквото и да ми коства това!
Искам, приятелко, силна ти да бъдеш,
както досега...
Знам, животът е несправедлив,
но заедно сме расли,
заедно и ще умрем!
© Ивелина Мондешка Все права защищены