15.05.2014 г., 21:25 ч.

Приятелството 

  Поезия
533 0 0

Приятелко мила,

приятелко добра,

за да си помагаме

ние сме родени.

Горчиви сълзи 

по-силни правят ни дори.

Ръка за ръка ще крачим ние.

 

Ти през ада преминаваш,

но знай, аз ще ти подам ръка,

каквото и да ми коства това!

Искам, приятелко, силна ти да бъдеш,

както досега...

Знам, животът е несправедлив,

но заедно сме расли,

заедно и ще умрем!

© Ивелина Мондешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??