Приятелството ти
приемам
с благодарност,
че то крила ми дава
всеки ден
да правя
с тебе
солидарност,
откликваща
дълбоко в мен.
Усещането
е направо чудно:
очакван дъх –
любим и жарък
във времето,
когато трудно
получил някой би
такъв подарък.
Понесох
кармата
коварна,
но Ангелът
дари ми
твоя зов,
на който
аз ще бъда вярна
чрез тръпката
на чистата любов.
Та аз разбирам
вече кой
дарява ми
желания покой!?
© Валери Рибаров Все права защищены
Сърдечно ви благодаря! Във вашите пожелания улавям преди всичко духа на този Сайт, който заедно градиме като част от глобалното информационно пространство.
Все ми се струва, че можем да тръгнем с по-широка крачка?!