25 нояб. 2020 г., 20:28

Приятелят от фейсбук 

  Поэзия » Гражданская
768 1 8

 

Здравей, приятелю от фейса!
Не съм те виждал, но се знаем.
Ако се срещнем днес във рейса,
едва ли ще се разпознаем.

 

Но няма никакво съмнение,
когато нещо публикувам,
под него търся твойто мнение.
То кара ме да се вълнувам.

 

Червено, малко сърчице,
юмруче, с палеца нагоре,
или пък пляскащи ръце,
достатъчно добре говорят.

 

Емоция неповторима
е щом ти с мрежата си слят.
Благодаря ти, че те има
във този виртуален свят!

 

Николай Димов

© Николай Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??