17 февр. 2016 г., 09:14

Приземяване 

  Поэзия
321 0 3

 

преразгледай своите основания

всеки търси за себе си резултат

лутат се всички познати названия

в нечий до болка изстрадан цитат

мислите свързват живи и мъртви

в смъртния опит на днешния свят

да зачеркне личното в тази емоция

дай ѝ съзнание форма име и цвят

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??