преразгледай своите основания
всеки търси за себе си резултат
лутат се всички познати названия
в нечий до болка изстрадан цитат
мислите свързват живи и мъртви
в смъртния опит на днешния свят
да зачеркне личното в тази емоция
дай ѝ съзнание форма име и цвят
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.