Вън отново сняг прехвърча
и времето е мрачно пак.
От мислите за тебе аз се мъча,
в душата ми настана мрак.
Приятели сме с тебе, знам,
но сърцето ми не ще да знае,
изградило е за теб любовен храм
и за разума нехае.
Не мога аз да бъда с теб,
разбирам го това,
затуй единствено в куплет
любовта си ще изкажа със слова.
© Снежана Все права защищены