11 сент. 2013 г., 19:42

Признателно 

  Поэзия » Любовная
502 0 3

Признателно

 

Обичам неговия поглед,

когато мъдро сключи вежди…

Когато дланите му силни

държат ме, за да не потъна…

 

Обичам дрезгавия глас,

когато шепне ми в косата…

Когато мощното му рамо,

подкрепя ме, за да не се удавя…

 

Обичам и когато плача,

защото често бъркам аз по пътя

и знам, че неговият мъжки разум

не ще остави ме да се изгубя!

 

 

 

 

© Манипулирам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??