Признателно
Обичам неговия поглед,
когато мъдро сключи вежди…
Когато дланите му силни
държат ме, за да не потъна…
Обичам дрезгавия глас,
когато шепне ми в косата…
Когато мощното му рамо,
подкрепя ме, за да не се удавя…
Обичам и когато плача,
защото често бъркам аз по пътя
и знам, че неговият мъжки разум
не ще остави ме да се изгубя!
© Манипулирам All rights reserved.