7 июн. 2011 г., 21:12

Призрак на жената в мен 

  Поэзия
521 0 3

Жената в мен. Жената знае всичко.

A момичето понякога е вятър.

Жената знае - пада се от ниско,

а момичето хвърчи към небесата.

 

Жената е различна. Стои мирно,

а момичето не спира да се гони.

Различна е. Това е очебийно.

Не плаче. A по нея сълзи ронят.

 

Момичето държи все още

моя фронт. Дали жената ще отстъпи?

Засега редуват се. По нощите.

Но някой ден едната ще изпъкне.

 

Или момичето в мен ще осъзнае,

че е призрак на жената в мен –

призрак, който трябва много да мечтае.

Иначе е ветрено студен.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??