9 февр. 2023 г., 19:40

Проблеми 

  Поэзия » Другая
235 0 0

Всеки ден зло, проблеми -

обиди, бой, завист, лъжи...

при малки и при големи,

докога това ще продължи!?

 

Звяра да направим човек -

цел трудна, но не невъзможна!

Само тъй животът ще е лек,

тъй ще спре мъката тревожна!

 

Искаме на хора да приличаме,

искаме в света и ние да успеем,

затуй ближния си нека обичаме,

ако искаме истински да живеем!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??