Feb 9, 2023, 7:40 PM

Проблеми 

  Poetry » Other
236 0 0

Всеки ден зло, проблеми -

обиди, бой, завист, лъжи...

при малки и при големи,

докога това ще продължи!?

 

Звяра да направим човек -

цел трудна, но не невъзможна!

Само тъй животът ще е лек,

тъй ще спре мъката тревожна!

 

Искаме на хора да приличаме,

искаме в света и ние да успеем,

затуй ближния си нека обичаме,

ако искаме истински да живеем!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??